Firma

Om LW Stilladser

LW Stilladser er et stilladsfirma, som er grundlagt af Lars Wilcken i 2005 og beskæftiger i dag godt 16-18 ansatte, hvoraf de fleste har mange års erfaring i branchen.

Vi er et ambitiøst stilladsfirma, og vi arbejder løbende på at udvikle og forbedre organisation, stilladsgrej, sikkerhed og medarbejdere, så vi kan løse alle stilladsopgaver på den bedste måde, til kundernes tilfredshed.

Vi arbejder løbende på at forbedre arbejdsmiljø og sikkerhed, og overholder ALTID alle love, regler og standarder, som er gældende for branchen. Alt stilladsmateriel er CE-mærket og overholder de højeste standarder på området.

Alle lastbiler er udstyret med alle de nødvendige tekniske hjælpemidler, som kran, montagehejs, hunde m.m. og alle lastbiler har partikelfiltre til kørsel i miljøzoner.

Vores plads er tilsvarende velindrettet og udstyret med trucks, så al arbejde foregår ergonomisk korrekt efter Arbejdstilsynets forskrifter.

Alle firmaets stilladsmontører er faglærte og har – eller er i gang med – den 2-årige uddannelse til stilladsmontør, som er et lovkrav.

Desuden bygges der løbende ovenpå denne med andre relevante kurser i sikkerhed, arbejdsmiljø og meget mere.