System

LW Stilladser benytter et moderne stilladssystem ved navn Plus Eight (+8), som udmærker sig ved at være det eneste system, hvor det lette facadestillads er fuldt kompatibelt med det svære enkeltsøjlesystem (murerstillads/svært stålstillads). Endvidere har vi som de eneste modificeret dette systems nominelle længdemål, så bredden på stilladset går op i længden på stilladssystemet. Dette betyder, at vi som de eneste kan sammenbygge alle vinkelrette hjørner uden blindrum, løse hegn og fodlister, således at der er perfekt rundgang om hele stilladset på alle etager.

Ved tagarbejde leverer vi også som de eneste et arbejdsareal uden opstikkende stilladshorn (se foto nedenfor), hvilket giver et helt plant arbejdsdæk med en valgfri bredde på 1,40 m. – 2,10 m. 2,30 m. og 2,80 m.

Disse fordele giver et stillads af høj kvalitet med en rigtig høj arbejdssikkerhed, samt en lavere pris. Plus Eight systemet er det mest fleksible stilladssystem, der findes på markedet, som kan alt det, de andre systmer ikke kan. Generelt bruges der langt færre søjler og rammer, når facaden på en bygning indeholder altaner, trappetårne, karnapper og andre fremspring. Dette betyder færre stilladsdele og hurtigere bygning af stilladset,  og dermed får du en lavere pris.

Stillads uden opstikkende stilladshorn Hjørne uden blindrum

Hos LW Stilladser tilbyder vi også materialehejs. Vi tilbyder flere forskellige slags, der kan gøre arbejdet mere effektivt og sikkert. Vi har varianter fra 500 kg helt op til 2000 kg, hvilket er rigeligt til de fleste typer af arbejdsopgaver.

Læs også om vores stilladstyper og tilbehør.