UDLEJNING AF ALLE TYPER HEJS
Byggehejs, materialehejs, godshejs og personhejs

Vores hejseafdeling består af erfarne og dygtige medarbejdere, der både rådgiver, monterer, servicerer og syner alle typer byggehejs, elevatorer og traverskraner.

Ring for tilbud og rådgivning på 71 999 000 – tast 1, eller udfyld tilbudsformularen

Alle vores byggehejs er kombinationshejs, som både kan opstilles som person- eller godshejs, hvilket giver en stor fleksibilitet.

Personhejs vinder stadig mere udbredelse på byggepladser, da flere og flere entreprenører har indset fordelene ved disse, da det sikrer nem vertikal transport af både håndværkere, materialer og maskiner.

Ingen ventetid på kran eller afbrud af andet kranarbejde, så både materialer og maskiner kommer hurtig frem til den ønskede lokation uden spildtid. Endelig er håndværkerne rigtige glade for at spare den lange vej op i bygningen/stilladset på trapperne.

materialehejs til stillads

Tilbud på hejs

LW Stilladser kan levere en totalløsning på både personhejs, materialeplatform og trappeløb, samt det øvrige stillads, der skal bruges til opgaven.

Ring for tilbud, rådgivning på 71 999 000 – tast 1, eller udfyld tilbudsformular:

TILBUD

Byggeplads hejs - marterialehejs - godshejs - personhejs m.m.

PERSONHEJS

  • Laster både personer, maskiner og materialer
  • Lastevne: 500, 1.000 og 2.000 kg
  • Løftehøjde over 150 m

MATERIALEHEJS

  • Laster både materialer og maskiner
  • Lastevne: 500, 800, 1.000 og 2.000 kg
  • Løftehøjde over 150 m

TRAVERSKRAN

  • Lastevne: 250 – 1.000 kg

TOTALLEVERANDØR AF HEJS OG STILLADS

LW Stilladser leverer en samlet løsning på både hejs, materialeplatform, trappeløb og naturligvis alt det stillads du skal bruge til dit byggeri. Vi udfører de regelmæssige syn/service af hejs efter AT’s forskrifter, så det hele kører og sikkerheden er i top. Vi leverer på den måde ikke kun udlejning af stilladser.

En totalleverance sikrer en løbende opbygning af både hejs, materialeplatform, trappeløb og eventuelt stillads etage for etage, som giver en hurtigere byggetid, samt mulighed for at bruge de færdige etager undervejs i opsætningen. Dette kan især være en fordel, når der indgår interne flytninger af hejs på byggepladsen.

Endelig slipper du for, at planlægge og koordinere arbejdet mellem to forskellige underentreprenører – et stilladsfirma og et hejsefirma. Hos LW Stilladser får du én samlet løsning. Kontakt LW Stilladser og hør mere om mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til samarbejdet.

Byggehejs og andre typer af hejs til byggeprojekter. Se vores personhejs og materialehejs til stilladser

LW Stilladser kan levere alt inden for seriøse hejse. Vi har udlejer både personhejs, materialeplatform og trappeløb, samt eventuelt stillads, der skal bruges til jeres opgave.

Ring for tilbud, rådgivning på 71 999 000 – tast 1, eller udfyld tilbudsformular:

TILBUD

LW Stilladser - lej et hejs eller et stillads til en fair pris

Stort udvalg af hejs med høje belastningsklasser

Vores lejepark består af mange forskellige typer hejs, som løbende udvides i tæt samarbejde med producent/leverandør. Alle hejs er kombinationshejs, som både kan opstilles som person/godshejs eller som dedikeret materialehejs, hvilket giver en høj fleksibilitet.

Hvert hejs skræddersyes til den enkelte opgave, m.h.t højde, antal stop, stolemål, lasteevne, hastighed, strøm, rampe m.m.

Ofte opstilles elevatorer koblet sammen med et materialetårn med høj belastningsklasse – typisk kl. 5 eller 6 (450 eller 600 kg. pr. m²), hvilket vi naturligvis også leverer.

Kontakt LW Stilladser og lej et hejs.

Vores svar på et byggepladshejs: Lej et kombinationshejs

Når det kommer til byggeri og renovering, er vertikal transport af både mennesker og materialer et essentielt aspekt for at sikre effektivitet og sikkerhed. Et af de mest fremtrædende værktøjer til dette formål er et byggepladshejs, som vi tilbyder hos LW Stilladser.

Kontakt LW Stilladser og lej et hejs.

Byggehejs til en fair pris

Vi kan hjælpe dig med leje af byggehejs

LW Stilladser kan levere en totalløsning på både personhejs, materialeplatform og trappeløb, samt naturligvis også alt det øvrige stillads, der skal bruges til opgaven.

Ring for tilbud på et byggehejs eller få rådgivning på 71 999 000 – tast 1, eller udfyld tilbudsformular