Hejs – Udlejning af byggehejs

Vores hejseafdeling består af erfarne og dygtige medarbejdere, der både rådgiver, monterer, servicerer & syner alle typer byggehejs og elevatorer – for eksempel materialehejs og personhejs.

Ring for tilbud, rådgivning på 71 999 000 – tast 1

Klik her for et uforpligtende tilbud på stilladser og hejs

Vores lejepark består af mange forskellige typer hejs, som løbende udvides i tæt samarbejde med producent/leverandør. Alle hejs er kombinationshejs, som både kan opstilles som person/godshejs eller som dedikeret materialehejs, hvilket giver en høj fleksibilitet.

Hvert hejs skræddersyes til den enkelte opgave, m.h.t højde, antal stop, stolemål, lasteevne, hastighed, strøm, rampe m.m.

Ofte opstilles elevatorer koblet sammen med et materialetårn med høj belastningsklasse – typisk kl. 5 eller 6 (450 eller 600 kg. pr. m²) hvilket vi naturligvis også leverer.

PERSONHEJS:

  • Laster både personer, materialer og maskiner
  • Lastevne: 500, 1.000 & 2.000 kg.

MATERIALEHEJS:

  • Kun til materialer & maskiner
  • Lastevne: 500, 800, 1.000 & 2.000 kg.

materialehejs som du kan leje hos LW stilladser materialehejs som kan bruges til ophejsning af materialer i stilladsarbejde materialehejs fra LW-stilladser som er operativ i stilladsarbejde på lejlighedskompleks materialehejs som du kan leje hos LW stilladsudlejning vareelevator som kan lejes hos LW stilladser materialehejs som benyttes i konstruktionen af et lejlighedskompleks

BYGGEHEJS TIL NYBYGGERI, RENOVERING & INDUSTRI

Personhejs vinder stadig mere indpas på byggepladserne, da flere og flere entreprenører har indset fordelen ved et personhejs, der sikrer nem vertikal transport af både håndværkere, materialer og maskiner. Ingen ventetid på kran eller afbrud af andet kranarbejde, så både materialer og maskiner kommer hurtig frem til den ønskede lokation uden spildtid. Endelig er håndværkerne rigtig glade for at spare den lange vej op i bygningen/stilladset på trapperne.

Ring for tilbud, rådgivning på 71 999 000 – tast 1

Klik her for et uforpligtende tilbud på stilladser og hejs

VÆLG EN TOTALLEVERANDØR AF HEJS

LW Stilladser leverer en samlet løsning på både hejs, materialeplatform, trappeløb og naturligvis alt det stillads du skal bruge til dit byggeri. Vi udfører de regelmæssige syn/service af hejs efter AT’s forskrifter, så det hele kører og sikkerheden er i top. Vi leverer på den måde ikke kun udlejning af stilladser.

En totalleverance sikrer en løbende opbygning af både hejs, materialeplatform, trappeløb og eventuelt stillads etage for etage, som giver en hurtigere byggetid, samt mulighed for at bruge de færdige etager undervejs i opsætningen. Dette kan især være en fordel, når der indgår interne flytninger af hejs på byggepladsen.

Endelig slipper du for, at planlægge og koordinere arbejdet mellem to forskellige underentreprenører – et stilladsfirma og et hejsefirma. Hos LW Stilladser får du én samlet løsning. Kontakt LW Stilladser og hør mere om mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til samarbejdet.